web analytics

Matdagboken

Matdagboken är en helt oberoende sajt som välkomnar alla viktminskningsmetoder, allt från LCHF till kaloriräkning och pulverkurer.

Vi har flera populära färdiga veckomenyer som medlemmarna gärna följer till en början. Välj mellan LCHF, Veg LCHF, ISOdieten, GI eller kalorisnåla menyer.

Oavsett vilken metod eller diet du kör är ett medlemskap väl investerade pengar, då du får tillgång till en rad verktyg som gör det enkelt att hålla din diet.

Färdiga veckomenyer för viktminskning
Följ våra färdiga veckomenyer för viktminskning. Menyerna är speciellt framtagna av kostrådgivare för bästa resultat. Veckomenyerna är enkla att följa och du byter enkelt ut eller lägger till måltider på egen hand. Just nu finns det tre olika 4-veckorsmenyer att välja på. En som är LCHF och en som har en jämnare fördelning mellan de energigivande näringsämnena kolhydrater, fett och protein – ISO. Samt den senaste 4-veckorsmenyn som är GI (Low Carb) samt lågkalori. Den senare är speciellt bra för dig som vill gå ner i vikt lite snabbare. Du väljer själv vilken du vill följa.

  Personlig rådgivning
  Personlig matdagbok
  Personlig motionsdagbok
  Individuella uträkningar
  Gemenskap / Community
  Forum
  Viktkurva & Diagram
  Menyer & Recept
  Inköpslistor
  Grupper
  Egen kokbok

Klicka här för att gå med i Matdagboken – Allt du behöver för en lyckad viktminskning!

Biggest loser-klubben

Biggest loser-klubben är Sveriges nyaste viktklubb. För dig som har sett Biggest loser Sverige i TV4 och känner dig inspirerad att gå ner i vikt på ett hållbart sätt så erbjuder vi specialutvecklade motionsverktyg och kaloriberäknade menyer. I Biggest loser-klubben har vi samlat det bästa från tv-programmet tillsammans med massor av tips och råd från coacherna. Har du provat GI, LCHF eller Viktväktarna utan framgång? Gå med i klubben så hjälper våra coacher dig att tappa kilon så att du kan finna din inre Biggest loser!

Biggest loser-dieten bygger på en amerikansk metod som går ut på kaloribegränsning och kvalité. I Biggest loser-klubben är den anpassad efter din vardag för att du enkelt ska kunna ta den till dig och nå dina personliga mål.

Från 99 kr /månaden kan du i Biggest loser-klubben:

– Lära dig tänka som en Biggest loser
– Se hur du äter som en Biggest loser
– Ser hur du tränar som en Biggest loser
– Inspireras och motiveras i artiklar, intervjuer och chattar
– Dela din viktminskningsresa med andra medlemmar i din egna blogg och våra medlemsforum
– Njuta av lätta och goda recept samt färdiga veckomenyer
– Börja “gör det hemma”-träningsprogrammet som är utformat av Mårten och Tanja

GI viktkoll

GI Viktkoll, Ola Lauritzson och dess övriga grundare var pionjärer och bland de första att introducera GI i Sverige. Webbsidan GIViktkoll.se grundades med tanken att åtkomstliggöra material och verktyg för att hjälpa vanliga människor att ta till sig metoden. Tanken är att sidans medlemmar på ett enkelt och effektivt sätt ska gå ner i vikt samt uppnå en långsiktig och hälsosam livsstil med hjälp av GI metoden.

GI metoden bygger på vetenskap och grunderna är enkla. Grundtanken ligger i att det inte bara är hur mycket man äter som påverkar hälsan, utan även hur “snabb” maten är. I början möttes GI med blandad kritik men har under senare år etablerat sig som en erkänd och effektiv metod. Forskare världen runt har i flertalet studier gett stöd åt GI metoden och dess framgångsrika effekter på viktminskning.

Från 79 kr /månaden ger GI Viktkoll:

– Egen viktprofil baserad på ett hälsotest, dina förutsättningar och dina mål
– 3-stegs metod för snabb och enkel viktminskning
– Menyförslag utifrån din fas och dina mål
– Receptbank med över 1500 recept
– Egen mat- och motionsdagbok för att ha koll på vad du äter och hur mycket du tränar
– Verktyg och beräkningsprogram med statistik och grafer
– Expertchatt där du får svar på dina frågor direkt av våra experter
– Forum där du träffar andra medlemmar