web analytics

Middagsfrid matkasse

Med en matkasse från Middagsfrid kan du vara säker på att få en matkasse som passar alla. Middagsfrids matkassar finns i många olika varianter och menyn förändras ständigt. Det finns en Middagsfrid matkasse för alla; barnfamiljen, vegetarianen, veganan och flexitarien. De passar även dig som önskar mat som går snabbt att laga, och som värdesätter miljön och vill skapa goda förutsättningar för kommande generationer med en klimatsmart matkasse. Du kan också välja hur många personer (2-4) och antalet middagar (3-5) du vill beställa. Välj vilken lösning som passar dig och beställ din Middagsfrid makasse i dag!

Middagsfrid erbjuder hemleverans av färdigplanerade matkassar med recept, som ger dig tid att laga god mat av högsta kvalitet, och samtidigt ett gott samvete. Med ett stort engagemang arbetar Middagsfrid för en medvetenhet om klimatsmart mat. Middagsfrid donerar även regelbundet matkassar till behövande familjer.

Middagsfrid startades sommaren 2007 av Kicki Theander. Syftet var att förenkla middagsbestyren för barnfamiljer och andra hushåll som vill ha bra mat på bordet varje kväll. Många sliter med inköp, planering och matlagning och allt fler väljer hel- och halvfabrikat i brist på tid och ork. Det vill Middagsfrid ändra på.

Middagsfrid matkasse har idag över 5000 kunder och ca 20 medarbetare. I dagsläget levereras Middagsfrid matkasse i ett femtontal av Sveriges största orter samt i Köpenhamn.

Middagsfrid matkassar
Varje rätt tar ca 30 minuter att laga och är smart sammansatta av en nutritionist. Då Middagsfrids fokus ligger på den äkta råvaran får du färskt, ekologiskt och utan tillsatser direkt hem till din dörr. Med råvarorna följer recept som har provlagats och testats av smakpanelen i vårt provkök.

5-dagarskassen
Få två välfyllda matkassar med 5 middagar för 4 personer för 875 kr. 5-dagarskassen är familjens favorit som hjälper stora som små att äta bra under hela arbetsveckan.

3-dagarskassen
Få en välfylld matkasse med 3 middagar för 4 portioner för 650 kr. Perfekt för dig vill ha matlåda, har kvällsaktiviteter eller vill varva med några egna favoriter ibland. Suveränt för er som är två!

Leverans
Middagsfrid kommer hem till dig mellan kl 17-22 på söndag, måndag eller tisdag lite beroende på var i Sverige du bor.

Leveransområden: Stockholm, Göteborg, Malmö, Malmö, Jönköping, Södertälje, Västerås, Örebro och flera andra. En komplett lista över Middagsfrid leveransområden finns här..

Just nu kan du prova Middagsfrid matkasse för endast 599 kr.

Läs mer och beställ Middagsfrid matkasse här.

Linas Matkasse

Linas Matkasse är en aktör som banade väg för andra inom segmentet matkassar. Linas Matkasse har förändrat vårt sätt att planera middagar för all framtid. Om du värdesätter en näringsrik kost tillagad med naturliga råvaror så är Linas Matkasse, kassen för dig. Välj om du vill beställa en matkasse för 2 eller 4 personer samt hur många måltider du vill ha (3-5). Med Linas Matkasse blir det enklare att få ihop livspusslet med en välfylld matkasse som levereras hem till dörren. Recept och ingredienser ingår!

Lina matkasse hjälper dig att få livspusslet att gå ihop. Varannan vecka kommer en välfylld matkasse hem till dörren, planerad in i minsta detalj med recept och ingredienser för 5 middagar åt ca 4 personer.

Varför varannan vecka?
Utvärderingar vi gjort visar att den stora majoriteten av våra kunder vill ha det så. En aktiv familjs vardag innebär improvisationer. Att få mat hem varje vecka skulle för många kännas stressande. Varannan vecka flikar man istället in med egna favoriter eller snabbrätter när tiden helt enkelt inte finns att laga mat från grunden.

Linas lättlagade vecka
Linas matkasse består av fem olika rätter. En för varje veckokväll. Ofta räcker maten även till någon lunchlåda. Alla recept är lätta att laga och ska inte kräva en hel armada med kastruller och byttor som sedan måste diskas.

Ett recept blir plättlätt. I exempelkassen prinskorven med färdig tomatsås. Så lite halvfabrikat som möjligt är förvisso målet, men i verkligheten är det ofta bra att ha en rätt som man kan slänga ihop snabbt som ögat.

Tre recept blir normallätta. Rätterna skall hinna tillredas medan pastan/riset/potatisen kokar.
Ett recept (fredagen) kommer innehålla några fler ingredienser. Med denna rätt hoppas vi kunna inspirera dig i köket, kanske introducera någon ny råvara…

Linas matkasse ordnar bra middagsmat åt dig. Det enda din familj kommer att behöva handla under veckan är frukost.

Linas matkasse finns numera i många olika varianter inkl Linas 15minuterskasse.

Läs mer och beställ Linas matkasse här…

GI-BOXEN – smalmat direkt till dörren

Vill du ha en matkasse som gör det lätt att lyckas med GI-dieten? Med GI-boxen får du en matkasse med en helt unik nisch och som underlättar i vardagen för dig som håller dig till en strikt kosthållning med GI-dieten. Med GI-boxen är det enkelt att hålla sig till sin diet och om du är ute efter en matkasse med viktgaranti är detta matkassen för dig. Du kan beställa 10, 20 eller 40 måltider, vilket är helt unikt. Under en månad får du färdiglagade GI-luncher och middagar som är skapade för optimal viktminskning. Och bäst av allt: De kommer hem till dig med maten!

Gå ner i vikt med GI-boxen

GI-boxen är ett komplett viktpaket som gör det omöjligt för dig att misslyckas. Genomsnittlig viktnedgång: -4,5 kg
GI-boxen gör livet så enkelt för dig att det är svårt att misslyckas. Det enda du behöver tänka på är att äta maten som vi levererar hem till dig. Bakom alla recept står GI-experten och kokboksförfattaren Ola Lauritzson. Maten är tillagad med stor omsorg för att ge bästa smakupplevelse, lång mättnadskänsla och balanserad blodsockernivå – förutsättningar för att du ska må bra och snabbt gå ner i vikt. Du får dina leveranser varannan vecka. Vid varje tillfälle får du 18 frysta måltider i praktiska portionsförpackningar som du kan ta med till jobbet. Maten är tänkt att räcka till lunch under alla vardagar, och middag måndag till torsdag. För helgen, eller de dagar du själv lagar mat, ger vi dig receptförslag på läckra GI-rätter som du kommer att älska.

Är GI-boxen rätt för dig?
GI-boxen passar dig som enkelt och snabbt vill gå ner i vikt och leva hälsosamt. Maträtterna innehåller en optimal balans mellan protein, naturliga fetter och nyttiga kolhydrater och är därför utmärkta även om du är gravid, ammar eller tränar mycket. Självklart kan du beställa GI-boxen även om du inte behöver gå ner i vikt men vill ha nyttig och god mat som levereras direkt hem till dig.

Viktgaranti Lanseringserbjudande
Vi vet att GI-boxen fungerar. Därför får du också en viktgaranti med din beställning. Viktgarantin innebär att du, vid det osannolika fall att du inte gått ner något i vikt efter fyra veckor, erbjuds personlig coaching via telefon eller mejl för att analysera dina mat- och träningsvanor för att förstå varför du inte fått några resultat, och för att skapa ett individuellt program för att du ska lyckas.

Lanseringserbjudande
GI-boxen kostar endast 99 kr/dag (i 28 dagar), dvs totalt 2772 kr. I priset ingår:

– Färdiglagade GI-måltider
– Daglig coaching via mejl
– Receptförslag för frukost, mellanmål och de dagar du själv lagar mat
– Gratis leverans hem till dig
– Viktgaranti

GI-boxen – smal mat direkt till dörren. Beställ här…