web analytics

Alli bantningspiller

Alli är en “svagare” version av bantningspillret Xenical som används av kraftig överviktiga personer mer BMI över 30 och är dessutom receptbelagt.

Alli bantingspiller
Alli bantningspillret används för viktminskning hos vuxna 18 år och äldre, som är överviktiga och har ett BMI (body mass index) på 28 eller mer. Alli ska användas tillsammans med en kalorireducerad, fettsnål kost. För varje 2kg som du går via kosten kan du gå ner ytterligare 1kg med hjälp av Alli.

Hur fungerar Alli bantningspiller?

Alli bantningspiller fungerar så att det aktiva innehållsämnet riktar in sig på fettet i matsmältningssystemet. Det hindrar omkring en fjärdedel av fettet i en måltid från att tas upp av kroppen. Detta fett försvinner ut ur kroppen med avföringen. Det är viktigt att man äter en fettsnål kost.

Var köper man Alli-tabletter?

Alli bantningspiller är receptfritt och går att bland annat köpa på ditt lokala Apotek eller online hos tex WeightWorld som har bra priser på Alli-tabletter.

Hos Weightworld kan du betala med bl.a. Klarna Faktura och gillar du deras facebook sida får du rabattkod som ger dig 5% på din beställning.