web analytics

XENICAL

Xenical är en matsmältningsenzym hämmare som används av personer som är kraftigt överviktiga med BMI > 30. Xenical används från 12 år och uppåt. Xenical fungerar genom att matsmältningen av fetter från kost hämmas och bör användas med en reducerad kalori diet. Fettet som inte brutits ner kan inte tas upp utan avlägsnas av kroppen.

Den genomsnittliga viktminskningen efter ett års behandling är 15 procent. Xenical halverar risken för diabetes hos överviktiga personer. Läs mer om Xenical på FASS.se

För att kunna köpa Xenical i Sverige så behövs det ett recept. Men det går att köpa Xenical receptfritt. Det säljs under namnet ALLI och går att köpa på apoteket. Det är inte lika “starkt” som Xenical men räcker för de som inte lider av kraftig övervikt.

De som ändå vill köpa Xenical online kan göra det via ett nätapotek som tex 121doc som är verksamma i England och innehar tillstånd från General Pharmaceutical Council (GPC) som motsvarar svenska Läkemedelsverket och som är EU-registrerade apotek. Företaget säljer bara genuina läkemedel.

Klicka här för läsa kundernas omdöme