web analytics

Middagsfrid matkasse

Med en matkasse från Middagsfrid kan du vara säker på att få en matkasse som passar alla. Middagsfrids matkassar finns i många olika varianter och menyn förändras ständigt. Det finns en Middagsfrid matkasse för alla; barnfamiljen, vegetarianen, veganan och flexitarien. De passar även dig som önskar mat som går snabbt att laga, och som värdesätter miljön och vill skapa goda förutsättningar för kommande generationer med en klimatsmart matkasse. Du kan också välja hur många personer (2-4) och antalet middagar (3-5) du vill beställa. Välj vilken lösning som passar dig och beställ din Middagsfrid makasse i dag!

Middagsfrid erbjuder hemleverans av färdigplanerade matkassar med recept, som ger dig tid att laga god mat av högsta kvalitet, och samtidigt ett gott samvete. Med ett stort engagemang arbetar Middagsfrid för en medvetenhet om klimatsmart mat. Middagsfrid donerar även regelbundet matkassar till behövande familjer.

Middagsfrid startades sommaren 2007 av Kicki Theander. Syftet var att förenkla middagsbestyren för barnfamiljer och andra hushåll som vill ha bra mat på bordet varje kväll. Många sliter med inköp, planering och matlagning och allt fler väljer hel- och halvfabrikat i brist på tid och ork. Det vill Middagsfrid ändra på.

Middagsfrid matkasse har idag över 5000 kunder och ca 20 medarbetare. I dagsläget levereras Middagsfrid matkasse i ett femtontal av Sveriges största orter samt i Köpenhamn.

Middagsfrid matkassar
Varje rätt tar ca 30 minuter att laga och är smart sammansatta av en nutritionist. Då Middagsfrids fokus ligger på den äkta råvaran får du färskt, ekologiskt och utan tillsatser direkt hem till din dörr. Med råvarorna följer recept som har provlagats och testats av smakpanelen i vårt provkök.

5-dagarskassen
Få två välfyllda matkassar med 5 middagar för 4 personer för 875 kr. 5-dagarskassen är familjens favorit som hjälper stora som små att äta bra under hela arbetsveckan.

3-dagarskassen
Få en välfylld matkasse med 3 middagar för 4 portioner för 650 kr. Perfekt för dig vill ha matlåda, har kvällsaktiviteter eller vill varva med några egna favoriter ibland. Suveränt för er som är två!

Leverans
Middagsfrid kommer hem till dig mellan kl 17-22 på söndag, måndag eller tisdag lite beroende på var i Sverige du bor.

Leveransområden: Stockholm, Göteborg, Malmö, Malmö, Jönköping, Södertälje, Västerås, Örebro och flera andra. En komplett lista över Middagsfrid leveransområden finns här..

Just nu kan du prova Middagsfrid matkasse för endast 599 kr.

Läs mer och beställ Middagsfrid matkasse här.