web analytics

Linas Matkasse

Linas Matkasse är en aktör som banade väg för andra inom segmentet matkassar. Linas Matkasse har förändrat vårt sätt att planera middagar för all framtid. Om du värdesätter en näringsrik kost tillagad med naturliga råvaror så är Linas Matkasse, kassen för dig. Välj om du vill beställa en matkasse för 2 eller 4 personer samt hur många måltider du vill ha (3-5). Med Linas Matkasse blir det enklare att få ihop livspusslet med en välfylld matkasse som levereras hem till dörren. Recept och ingredienser ingår!

Lina matkasse hjälper dig att få livspusslet att gå ihop. Varannan vecka kommer en välfylld matkasse hem till dörren, planerad in i minsta detalj med recept och ingredienser för 5 middagar åt ca 4 personer.

Varför varannan vecka?
Utvärderingar vi gjort visar att den stora majoriteten av våra kunder vill ha det så. En aktiv familjs vardag innebär improvisationer. Att få mat hem varje vecka skulle för många kännas stressande. Varannan vecka flikar man istället in med egna favoriter eller snabbrätter när tiden helt enkelt inte finns att laga mat från grunden.

Linas lättlagade vecka
Linas matkasse består av fem olika rätter. En för varje veckokväll. Ofta räcker maten även till någon lunchlåda. Alla recept är lätta att laga och ska inte kräva en hel armada med kastruller och byttor som sedan måste diskas.

Ett recept blir plättlätt. I exempelkassen prinskorven med färdig tomatsås. Så lite halvfabrikat som möjligt är förvisso målet, men i verkligheten är det ofta bra att ha en rätt som man kan slänga ihop snabbt som ögat.

Tre recept blir normallätta. Rätterna skall hinna tillredas medan pastan/riset/potatisen kokar.
Ett recept (fredagen) kommer innehålla några fler ingredienser. Med denna rätt hoppas vi kunna inspirera dig i köket, kanske introducera någon ny råvara…

Linas matkasse ordnar bra middagsmat åt dig. Det enda din familj kommer att behöva handla under veckan är frukost.

Linas matkasse finns numera i många olika varianter inkl Linas 15minuterskasse.

Läs mer och beställ Linas matkasse här…