web analytics

GI-BOXEN – smalmat direkt till dörren

Vill du ha en matkasse som gör det lätt att lyckas med GI-dieten? Med GI-boxen får du en matkasse med en helt unik nisch och som underlättar i vardagen för dig som håller dig till en strikt kosthållning med GI-dieten. Med GI-boxen är det enkelt att hålla sig till sin diet och om du är ute efter en matkasse med viktgaranti är detta matkassen för dig. Du kan beställa 10, 20 eller 40 måltider, vilket är helt unikt. Under en månad får du färdiglagade GI-luncher och middagar som är skapade för optimal viktminskning. Och bäst av allt: De kommer hem till dig med maten!

Gå ner i vikt med GI-boxen

GI-boxen är ett komplett viktpaket som gör det omöjligt för dig att misslyckas. Genomsnittlig viktnedgång: -4,5 kg
GI-boxen gör livet så enkelt för dig att det är svårt att misslyckas. Det enda du behöver tänka på är att äta maten som vi levererar hem till dig. Bakom alla recept står GI-experten och kokboksförfattaren Ola Lauritzson. Maten är tillagad med stor omsorg för att ge bästa smakupplevelse, lång mättnadskänsla och balanserad blodsockernivå – förutsättningar för att du ska må bra och snabbt gå ner i vikt. Du får dina leveranser varannan vecka. Vid varje tillfälle får du 18 frysta måltider i praktiska portionsförpackningar som du kan ta med till jobbet. Maten är tänkt att räcka till lunch under alla vardagar, och middag måndag till torsdag. För helgen, eller de dagar du själv lagar mat, ger vi dig receptförslag på läckra GI-rätter som du kommer att älska.

Är GI-boxen rätt för dig?
GI-boxen passar dig som enkelt och snabbt vill gå ner i vikt och leva hälsosamt. Maträtterna innehåller en optimal balans mellan protein, naturliga fetter och nyttiga kolhydrater och är därför utmärkta även om du är gravid, ammar eller tränar mycket. Självklart kan du beställa GI-boxen även om du inte behöver gå ner i vikt men vill ha nyttig och god mat som levereras direkt hem till dig.

Viktgaranti Lanseringserbjudande
Vi vet att GI-boxen fungerar. Därför får du också en viktgaranti med din beställning. Viktgarantin innebär att du, vid det osannolika fall att du inte gått ner något i vikt efter fyra veckor, erbjuds personlig coaching via telefon eller mejl för att analysera dina mat- och träningsvanor för att förstå varför du inte fått några resultat, och för att skapa ett individuellt program för att du ska lyckas.

Lanseringserbjudande
GI-boxen kostar endast 99 kr/dag (i 28 dagar), dvs totalt 2772 kr. I priset ingår:

– Färdiglagade GI-måltider
– Daglig coaching via mejl
– Receptförslag för frukost, mellanmål och de dagar du själv lagar mat
– Gratis leverans hem till dig
– Viktgaranti

GI-boxen – smal mat direkt till dörren. Beställ här…